Magunkról

kep-magunkrol

VECTOR PETROLEUM & ENERGY Szolgáltató és Tanácsadó Kft.
1024 Budapest, Lövöház utca 7-9. 4.-5.em

Tel.: +36 20 982 9648

email: Ezt a címet a spamrobotok ellen védjük. Engedélyezze a Javascript használatát, hogy megtekinthesse.  

Társaságunk képviselői az olaj és gázipar, valamint energiaipar gyakorlattal és szakmai tapasztalatokkal rendelkező szakemberei és szakértői. Kollegáink és partnereink, társszervezeteink, valamint szolgáltatási- és termékszövetségeseink több mint, 10 éves tapasztalattal rendelkeznek a mérnökszolgáltatások, projectirányítás, gyártás, kivitelezés és beüzemelés területén. Szolgáltatási portfóliók az olaj- és gáz, valamint energiaipar megrendelői környezetének komplex igényei alapján került kialakításra.


Szolgáltatásnyújtásunkban a széles spektrumú megrendelői igények költség és idő hatékony kielégítésére integráljuk az iparágban elérhető legmagasabb műszaki színvonalú know-how és kompetencia bázist. Kizárólag minősített, szakmailag felkészült partnerekkel és megbízható beszállítókkal dolgozunk.

Megrendelőink igényeinek, vállalt kötelezettségeinknek, valamint önmagunkkal szemben támasztott szakmai és eredményelvárásoknak felelősségteljes folyamattervezéssel, következetes projectvezetéssel és minőségellenőrzéssel felelünk meg.

Minőségpolitikai nyilakozat - klikk ide

 

kep-magunkrol2